уторак, 20. мај 2014.

Unesite živost u svoje kupatilo - saveti


 
Koliko vremena provodite u kupatilu svaki dan? 20 minuta? 30 minuta? Sat? Ili čak i duže ? Sada  razmislite kako u stvari izgleda vaše kupatilo. Ako ste kao većina ljudi, to je verovatno prilično jednostavno i jednolično uređena prostorija u vašem domu. Postoji puno jednostavnih načina da dodate malo karaktera svom kupatilu - ovo su neki od najboljih:

1 . Dodajte na neko prikladno mesto u svom kupatilu neku posudu ili poslužavnik sa stvarčicama za higijenu, kao što to rade u hotelima.

Zar nije lepo, kada ulazite u kupatilo, videti na jednom mestu pletenu korpu ili poslužavnik sa svim potrepštinama za vašu udobnost i konfor u kupatilu. Počnite postavljanjem jednostavnog metalnog poslužavnika, ili čak starog rama za slike, na ploču pored lavaboa. Stavite tu: mirišljave sapune,  lak za kosu, štapiće za uši, četkicu, bombone, losion, maramice, parfem itd.  


 






2. Pametno rešite skladištenje sitnica u kupatilu

Kao i druge prostorije u vašoj kući, ni vaše kupatilo nije imuno na nastanak nereda.  Postavite svuda po kupatilu kutije i korpe koje će doprineti da prostor izgleda organizovanije i lepše. Koristite pletene korpe za peškire, zidne ormariće kao za kuhinju, kutije za šnale, tekstilne torbice ili korpice za šminku itd.

 




 
 
 

3.Unesite malo živosti u vaše kupatilo sa peškirima u boji.

Ukoliko želite veselo kupatilo koristite crve ili narandžaste peškire na primer, a ukoliko želite dah glamura i SPA utiska u svom kupatilu koristite bež ili zelene peškire.





4. Zamenite ogledalo

Ogledalo je vizuelno centralna tačka u vašem kupatilu. Zato posvetite malo veću pažnju izboru ogledala, koje treba da izrazi estetiku koju želite. Postoji tako mnogo opcija, od minimalističkog modernog do baroknog. Suština je da ne bude obično. Malo kupatilo ćete vizuelno proširiti korišćenjem velikog ogledala, a upotrebom starinskog sjajnog rama za ogledalo dodaćete malo glamura i elegancije u vaše kupatilo. 
                                                 




 








Uneti malo života u svoje kupatilo je jednostavno koristeći ove savete. Kada ih sprovedete u delo, pitaćete se zašto to niste uradili ranije.


Нема коментара:

Постави коментар